Dr. Dress 
maakt het voor jou


Hoi! Ik ben Terra.


Jarenlang werkte ik aan de zakelijke kant in de podiumkunst-sector. Daarnaast ontwierp en maak(te) ik regelmatig kostuums voor (voornamelijk) dansgezelschappen en -scholen.
Toen ik zelf ging trouwen, wilde ik graag iets moois en feestelijks aan. Iets dat duidelijk bedoeld was voor de bruiloft, maar niet heel erg traditioneel. Ik besloot om eens bij bruidsmodezaken te gaan kijken om te zien wat ik mooi vond. Alleen… ik voelde me daar helemaal niet thuis! De prinsessenjurken vlogen me om de oren, de verkoopsters hadden duidelijk niet míjn smaak en er was bijzonder weinig keuze in wat ik wél mooi vond. Uiteindelijk heb ik dus mijn eigen jurk gemaakt. En zo werd het zaadje geplant.
Nu, in 2022, is het dan eindelijk zover: het plan dat al jarenlang in mijn achterhoofd zat is eindelijk uitgegroeid tot een heus naaiatelier en modezaak. Een zaak waar je op je gemak kunt passen wat je mooi staat, waar je kleuren en stoffen kunt vergelijken en je outfit uiteindelijk precies zo wordt als jij het wil. Een zaak die ikzelf graag had bezocht toen ik ging trouwen, en waar jij je hopelijk ook thuis voelt!


Kijk snel hier wat er mogelijk is, en hoe het werkt.E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram