Dr. Dress 
maakt het voor jou

Als je nog niet zeker weet wat je aan wilt op jouw feest, of onzeker bent wat je goed staat, komt dan eens langs op mijn atelier. Daar heb ik allerlei kledingstukken hangen in verschillende maten: verschillende modellen broeken, rokken in alle roklengtes, korsetten, tops, jasjes, etc. Zelf kun je uit deze Mix & Matchcollectie je eigen favoriete outfit samenstellen. Natuurlijk help ik je daarbij. Als je je favoriete modellen hebt geselecteerd, kijken we in welke stof en kleur je ze uitgevoerd wilt hebben. Daarvoor heb ik allerlei stofstalen om uit te kiezen.
Misschien wil je je outfit nog personaliseren met items uit de Refurbished collectie, of kies je voor een stof uit de Art Print lijn. Wat je ook kiest: het is jouw keuze.
Vervolgens maak ik een offerte en doe je een aanbetaling. Daarna ga ik voor jou aan de slag. Na een week of drie is je outfit klaar, en kun je komen voor de laatste doorpas. Is alles meteen in orde? Fijn! Dan betaal je de rest krijg je de kleding gelijk mee naar huis. Moeten er nog wat puntjes op de i? Geen probleem, ik zorg dat je binnen een week je outfit op kunt komen halen.


Ben je nieuwsgierig? Heb je interesse? Maak dan hier een afspraak.  

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram